Ben je hier nieuw? Registreren Heb je een account?

onderdanige ondernemende sub zoekt Domina

ik ben 30 jaar en woon in Den Haag. Ik ben 178, 77kg, slank en sportief gebouwd en heb bruin haar, blauwe ogen. Al zolang ik weet heb ik (zeer) onderdanige gevoelens, maar helaas ben ik nog niet de juiste dame tegengekomen aan wie ik mij volledig mag toewijden en die ik onvoorwaardelijk mag dienen. In het dagelijks leven ben ik mijn eigen bedrijf aan het opstarten en weet ik goed wat ik wil. Daarnaast wil ik niets liever dan volledig onderdanig zijn aan die ene Dame. Naast onderdanig ben ik ook sociaal en ondernemend ingesteld. Ik hou van gezelligheid en er voor zorgen dat iemand het aan niets ontbreekt.

Wat ik wil is uiteraard niet van belang en wat ik zoek hangt af van wie jij bent. Hopelijk ben je een leuke, mooie, lieve maar ook strenge Meesteres. De Meesteres uit mijn dromen heb ik nog niet gevonden, anders had ik deze oproep niet geplaatst.

Laat ik wat meer over mijzelf vertellen. Ik hou van muziek luisteren, slapen, wandelen door de natuur, uitwaaien op het strand, uit eten gaan of zelf heerlijk koken en een borrel drinken in de kroeg. Ik heb een uitgebreid sociaal netwerk wat ik zeer belangrijk vind. Ik hou niet van alleen zijn.

Ik besteed veel tijd aan mijn werk, te meer omdat ik mijn eigen bedrijf aan het oprichten ben. Ik leef echter niet om te werken maar om te genieten. Ik word gelukkig van een mooie zonsondergang, een goed boek (al lees ik weinig non-fictie), een mooie duiktrip of op reis gaan en avontuur beleven.

Ik ben erg blij wie ik ben, ben gezond, heb een fijn huis en een rijk leven. Dit wil ik graag zo houden, maar het kan nog beter. Door mijn ware Meesteres/vriendin te ontmoeten waarmee ik samen het leven mag delen en tegelijk Haar verwennen, plezieren en dienen.

Ik zoek een vrouw, vrouwelijk gebouwd, fysiek gezond en mentaal sterk en ontwikkeld, sociaal vaardig met ook een grote vriendenkring. Een vrouw die zelf verzekerd is, weet wat ze wil en dat ook krijgt maar ondertussen ook lief en verzorgend kan zijn. Ik zoek geen vrouw die onzeker is en niet weet wat ze wilt.

BDSM betekent voor mij niet als slaaf minderwaardig zijn. Ik zoek een vrouw waar ik lol mee kan hebben, een discussie mee kan aangaan, en avonturen mee kan beleven. Maar ook een vrouw waar ik gehoorzaam aan kan en zal zijn. Een vrouw met eigen ambitie en die graag nieuwe ervaringen en avonturen wil beleven.

Qua BDSM zoek ik een vrouw waarmee we samen kunnen experimenteren van onschuldig tot redelijk extreem. Een vrouw die mij goed weet vast te binden en terecht durft te wijzen met een goede spanking of anderszins. Een vrouw die er van houdt zich dominant te kleden in prachtig leer, latex of rubber maar wel gehoorzaamd wenst te worden wanneer zij het wil.

Kortom, ik zoek een vrouw om mee te leven en te genieten. Ben jij dat, dan lijkt het mij heel leuk wat van je te horen. Ik ben te bereiken via Skype id: subjemark

Schrijf u 100% gratis in om in contact te raken

Registreer hier gratis